ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ Pinterest Pinterest Fashion Annalysis

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015


~ Review ~
Απολεπιστικό ζελ ντους - Βατόμουρο & Διαγωνιμός !


Κορίτσια σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα προϊόν για το οποίο σας είχα μιλήσει σε προηγούμενο Post που μπορείτε να βρείτε εδώ .

Ανυπομονούσα πολύ ομολογώ για να το δοκιμάσω καθώς από τον κατάλογο παρουσιάζεται άκρως υποσχόμενο ειδικά αν σκεφτείς την πολύ προσιτή τιμή του.
Το πρώτο φυσικά που έκανα μόλις το παρέλαβα ήταν να το μυρίσω, η έντονη ευωδιά του raspberry αποπνέει ήδη φρεσκάδα πριν καν την εφαρμογή.
Εγώ δεν σας κρύβω πως δεν είμαι λάτρης του ισχυρού φρουτώδες αρώματος -γενικά- , προτιμώ τις πιο ήπιες και ουδέτερες μυρωδιές  όπως της βανίλιας, καρύδας, σιτάρι κ.α .Αυτό λοιπόν ήταν μια πρόκληση για εμένα , ήθελα να δω αν θα με επιρεάσουν οι προτιμήσεις μου στην κριτική μου  καθώς και αν θα με ξενίσει τόόόσο το άρωμα ( θυμηθείτε ,δεν είπα πως δεν μ'αρέσουν όλες οι μυρωδιές που εμπεριέχουν φρούτα!)


Η δοκιμή : Το προΙόν ξεκινάει απο τη συσκευασία . Συν+ Η απλή και εύχρηστη συσκευασία του με διευκολύνει πολύ καθώς τα περισσότερα scrub βρίσκονται σε βαζάκια που ξεβιδώνουν ή με αποσπώμενα καπάκια που μου γλιστάνε,πέφτουν,σπάνε με αποτέλεσμα πολλές φορές να μου δυσκολεύουν σε μικρό βαθμό την απόλαυση του προϊόντος. Μείον- Συνήθως σ'αυτά τα σωληνάρια μένουν υπολείμματα στα τοιχώματα και έτσι έχουμε μια μικρή απώλεια προϊόντος , παρ'ολα αυτά λόγω της ρευστής υφής του συγκεκριμένου μπορεί να μην τίθεται καν τέτοιο θέμα.Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να σας το πω με σιγουριά μιας και δεν έχω κάνει μακροπρόθεσμη χρήση του.

Συν+  Η συσκευασία έχει μπόλικο προϊόν (200 ml) που θα σας υπερκαλύψει για ακόμη και καθημερινή χρήση

Επιπροσθέτως η αίσθηση που αφήνει είναι ο συνδυασμός της φρεσκάδας σαν ένα καλό αφρόλουτρο και την ήπια απολέπιση που το καθιστά κατάλληλο για συχνή χρήση. Το δέρμα φαίνεται βαθιά καθαρισμένο και εμφανώς πιο απαλό και λείο (ειδικά όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με κάποια αντίστοιχη κρέμα σώματος).
Η σύσταση :  Συν+ Περιέχει 100% φυσικούς κόκκους φρούτων (!) .Είναι Paraben Free κάτι που επιμένω πως πρέπει να προσέχουμε σε ΟΛΑ μας τα καλλυντικά προϊόντα καθώς και τις άλλες βλαβερές χημικές ουσίες που περιλαμβάνονται συνήθως σ'αυτά , όπως τα παράγωγα πετρελαίου!
Εμπλουτισμένο με οργανικής καλλιέργειας rasberry και ουδέτερο ισορροπημένο ph για να μην επιβαρύνει την επιδερμίδα. Μείον-  Προσωπικά θα ήθελα η περιεκτικότητα των κόκκων να είναι λίγο μεγαλύτερη αν και δεν ξέρω κατα πόσο αυτό θα το καθιστούσε ακόμη κατάλληλο για καθημερινή χρήση μιας και η απολέπιση θα γινόταν πιο έντονη και αρα επίπονη.

Εν τέλει έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τη δοκιμή μου και περιμένω να δω και ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα μετά απο μια πιο συστηματική του χρήση.
Ρίχνοντας μια ματιά στον κατάλογο είμαι σίγουρη πως θα βρείτε ο,τι ψάχνετε και χρειάζεστε αλλά όχι μόνο αυτό θα μπείτε σε μεγάλο πειρασμό και δίλημμα για το ποιο να πρωτοδιαλέξετε όπως συνέβη και σ'εμένα !
Κρέμες προσώπου για όλες τις περιστάσεις και ηλικίες, λύσεις για κάθε επιδερμίδα ,για την ακμή, τον καθαρισμό κ.α. Αρώματα για κάθε γούστο , αναζωγονητικά ή χαλαρωτικά αφρόλουτρα , κρέμες σώματος , σετ περιποίησης , απολεπιστικά , προϊόντα μακιγιάζ για όλο το πρόσωπο και σώμα και έξυπνες και οικονομικές λύσεις για ποιοτικά δώρα !
Τα προϊόντα θυμίζω είναι φυτικά και άριστης ποιότητας , φυσικά δερματολογικά ελεγμένα και με σημαντικές διακρίσεις.

Θα τα βρείτε όλα στο Yves Rocher Popi Piraeus στο facebook αλλα και εδώ ♥

☺☻ Και τώρα ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ μας ☺☻



Μία απο εσάς θα κερδίσει το προϊόν για το οποίο σας έγραψα την άποψη μου παραπάνω.

Το απολεπιστικό ζελ ντους-rasberry μπορεί να γίνει δικό σου ακολουθώντας τα ΟΛΑ παρακάτω υποχρεωτικά και πολύ απλά βήματα!

1) Like στις σελίδες Fashion Annalysis &  Yves Rocher Popi Piraeus !

2) Γίνετε μέλος στο Blog μας πατώντας δίπλα απο το κουμπί "Γίνε μέλος αυτού του ιστότοπου" το μπλε σχεδιάκι που μοιάζει σαν δυο μικρά τετραγωμάκια. Αφού το πατήσετε θα σας εμφανίσει τα ήδη υπάρχοντα μέλη , θα πατήσετε επάνω δεξιά σ'αυτό το παράθυρο "Παρακολούθηση" και απο κει και πέρα τα βήματα είναι πανεύκολα !


3)Αφήστε ένα σχετικό σχόλιο με τις εντυπώσεις σας .

Τον διαγωνισμό τον βρίσκεται και εδώ !

Καλή επιτυχία

Ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα Yves Rocher Popi Piraeus για τα εκπληκτικά προϊόντα και την άψογη εξυπηρέτηση.

1 σχόλιο: